En sån åsna!Den här fina underbara pojken kan charma en något så otrolig! Men ibland driver han en alldeles tokig och det gjorde han om något idag. Igår kväll ringde de från stallet när de tagit in alla hästarna och såg att Luckens saknade en sko på höger fram. Hovslagaren skulle kommit på tisdag men den lilla skon bestämde sig för att trilla av fyra dagar för tidigt. Men ringde direkt till honom som lovade att komma förbi på förmiddagen idag.

Men för att det ska gå smidigt måste även charmtrollet samarbete, de hände liksom lite på honom också! Idag var det något som verkligen inte stämde. Han var nästan själv i stallet (hästen som var inne dög inte som sällskap..) och hela hästskrutten skakade och vägrade stå stilla. Stackars Niklas fick ha dragkamp för att hålla fast hoven medan Luckens snurrade huvudet några varv och skulle små bita på mig. Till slut blev jag arg på honom och då ställde han sig nästan på bakbenen! Vi hade tänkt ta alla fyra hovarna idag istället men de slutade med att vi tar de kvarstående på tisdag.

Tänk vad ens lilla ögonsten kan blixtra till. Han är alltid en riktig ängel när vi ska sko men idag var det något som inte stämde. Efteråt hade han spänt sig så att han vacklade fram på alla fyra.. Så jag longerade honom efteråt i skritt och då var de inga problem. Sen skötte han sig som den ängel han annars är.. Det är men åsna det!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0