Långa dagar!

Det är rätt tyst från min sida de här dagarna och det blir inte bättre idag kan jag lova. Är strax framme på jobbet och eftersom vi har lite kvällsjobb framför oss lär vi hålla på fram till elva-tolv ikväll (natt för min del). Kommer bli skoj men blir inte förvånad om det slutar med att jag står sovandes i något hörn.. Jag lägger mig vanligtvis två timmar före de.

Igår kväll var det vårruset som gick av stapeln! Första riktiga löpturen för mig i år faktiskt, som jag saknat att springa! Tog en lugn runda och kom in på 31 minuter, rätt nöjd tjej! Vi var ett helt gäng från jobbet som kämpade på bra, vilka duktiga kollegor! Men det som gjorde min kväll var en underbar Andreas som var på plats och laddat upp med frukt, te och mörk choklad till sin flickvän. <3



Äntligen helg!

En hektiskt vecka, trötta kvällar och enbart några få lugna stunder. Men även de kan vara skönt då man verkligen uppskattar sina lediga kvällar! Dessutom kan man bara inte sitta inne när det är så fint väder ute. Igår var det riktigt varmt, trodde nästan att man skulle smälta bort! Hinkade i mig kallvatten och låg utslagen på uteplatsen vid sju tiden när det börjat svalna lite. Sommaren är underbar!

Har börjat räkna ner veckorna till min semester också! Och det är bara 7 hela veckor kvar, eller inte ens hela för midsommar tittar fram därimellan. Tänk att ett helt år redan gått och det är dags för sommarledigt igen!

Idag ska jag bege mig ut till mitt lilla troll och spendera några timmar där. Det finns inget bättre i de här fina vädret. Frågan är bara hur man ska klä sig för att inte svettas som en gris.






En bra frukost ger en bra start på dagen



God morgon på er! Här har vi varit uppe ett tag, min klocka ringde redan första gången omkring sju. Men idag är jag helt ledig från allt var sysslor heter så jag njöt av att få ligga och dra mig i sängen. Sen tassade jag upp medan min gubbe låg kvar och krama kudden. Hade inte mage att dra upp han som jag vanligtvis alltid brukar.

Ställde i ordning en riktig brakfrukost. Som ni säkert minns var vi ute och åt frukost på hotell för några veckor sedan och det var nog något av de mysigaste vi gjort! Men att göra det varje helg gör att de skulle tappa sin charm och framförallt bli dyrt! Därför lassade jag upp frukostbordet med allt från kokta ägg, färskt bröd, pålägg av alla de sorter, juice, te och färsk frukt. Så när mitt hjärta vacklade upp fick han sig en överraskning ♥

Vad är er frukostfavorit när ni ska lyxa till de? Ge mig lite ny inspiration!






Lördagen den nittonde maj



Vilket underbart väder! Vi tillbringade eftermiddagen med att ta en lång promenad på småvägar, villakvarteren och i skogen. Det är så lugnt på alla gator och det grillas lite varstans. Finns det någon bättre doft än just grillat såhär på försommarn? När det började småkurra i magarna fick vi leta oss hem igen.
Rätt skönt att bara gå och gå, inte ha någon direkt riktining.

Nu är middagsförberedelser i full gång och jag tror nästan jag svälter ihjäl, så hungrig är jag!







En kväll i min smak!

Vilken fin kväll jag fick igår! Min Sannaskrutt kom tjoande vid halv sju och med sig hade hon ett glatt humör och lockade fram ett leende hos mig på nolltid. En kopp te och massa struntprat fram tills att Let's Dance drog igång. Men vi var helt fast i att babbla så det blev inte så mycket mer än dans i bakgrunden och några små kast över axeln emellan åt.

Efter att tekopparna var tomma fick de bli ett glas rosévin som fröken hade haft med sig. Det var så skönt att bara få prata ur sig om allt och ingenting, jag vet att hon alltid förstår och likaså åt andra hållet. Därför kan vi bara mala på i evigheter, vilket vi också gjorde. Klockan hade dragit iväg till halv tolv så där fick vi helt enkelt nöja oss. I samma stund som Sannas tåg kom in ringer mitt hjärta som precis kommit hem och undrar om han sa möta mig på vägen. Och när vi kom hem igen var jag så pass trött att jag la huvudet på kudden direkt. Men jag fick somna i min absoluta favoritfamn vilket var det bästa avslutet på en riktigt mysig kväll.

Leendet på mina läppar har kommit för att stanna!






New in my closet



Lite sommarnytt i garderoben måste man ju ha. Därför fick dessa godingar följa med hem igår när jag och mitt hjärta var en sväng till Farsta. Och det var Andreas som fick välja vilken färg hans flickvän skulle klä sig i. Känner mig lättad över att han inte valde de absolut grönaste eller mest lysande orangea han kunde hitta. Nog för att de är färger som är snygga men inte något jag brukar känna mig bekväm i.

Det är inte alls ofta som jag köper nya kläder och beslutsångesten är oftast stor. Därför väljer jag alltid kläder med extra omsorg och försöker klura på den där eviga fråga ni säkert känner igen. Kommer jag använda det här? Svaret på den frågan blev enkel när vi hittade ett av plaggen som kommer få pryda mina ben i sommar.








Fredag den artonde maj

Imorse satt jag med försäkringspapper och ringde runt en massa, nu äntligen börjar det bli någon ordning på det här! Sen har här storstädats, dammsugits och rensat undan. Energin och lusten att göra något har lyst med sin frånvaro men nu till helgen ska det minsann se lite trevligt ut här hemma.

Efter lunch for jag in till stan en sväng för att strosade runt för mig själv. Kikade i butiker, njöt av solen och unnade mig en smoothie från mitt favoritställe Blueberry! Gick längs gatorna och såg uteserveringar som var fullsmockade. Tänk vad härligt att sommaren snart är här! Några timmar för mig själv i lugn och ro gjorde att smilgroparna började dra lite på sig och jag kände att jag slappnade av för första gången på hela veckan.

Handlade hem massa jordgubbar till kvällen så det verkar som min dag tänker fortsätta lika bra. Tack!







En sån där torsdagskväll



Överraskade min fina med att köpa hem något han längtat efter länge, nämligen prinsesstårta! Så ikväll fick vi lyxa till de efter middagen med att dela på denna godina från bageriet på torget. Kan ni gissa om jag är mätt nu? Men själen skuttar några varv i lägenheten nu när kroppen inte klarar det.

Statusen på mig är densamma, inga positiva ord där är jag rädd för. Om bara den här smärtan och huvudvärken kunde försvinna! Äter värktabletter som aldrig förr och jag är en sån som i vanliga fall aldrig tar en enda alvedon! Imorgon ska vi gå igenom massa försäkringspapper och ringa några samtal så det blir någon ordning på de hela.

Min lilla häst har fått några lediga dagar att luffsa runt med vännerna i hagen. Men på lördag ska jag dit och försöka longera honom åtminstone. Blir så ledsen över att jag inte ens klarar av att ta hand om honom själv! Vi hade verkligen kommit igång med träningen och det gick så grymt bra. Usch, jag blir så ledsen!






Aj, isch och fy

Hela min rygg och nacke värker! Musklerna är tjocka och ömma, huvudet dunkar och den där bekymrade rynkan har hittat sin plats i pannan. Att jobba en halvdag gjorde verkligen sitt extra på kroppen och kvällen blir inte mer än still i soffan.

Känner mig bättre till mods efter söndagens händelser men samtidigt ledsen. Förhoppningsvis löser sig allt, eller det kommer de såklart att göra fast frågan är på vilket sätt. Jag är på benen, kan locka fram ett leende emellanåt och slappna av om än för bara en kort stund. Ibland vill man spola tillbaka tiden..

Imorgon blir det en heldag på jobbet innan fyra dagars ledighet. Ska försöka hitta helgkänslan
och glädjas åt att få vara ledig. Dessutom ska jag äntligen få åka en sväng till stallet!







Mellanmål



Oftast föredrar jag mellanmål såsom kesella med bär & nötter, knäckebröd med keso eller hembakta mellanmålskakor.
Men som idag när aptiten inte riktigt är med mig är smoothies helt klart en utav mina favoriter. Den smakar gott och jag vet att jag får i mig en liten del av vad kroppen behöver. Så jag blev aningen lättad när jag öppnade kylen och räddningen när illamåendet var på plats men magen skrek efter mat.






Omtumlande vändning

Eftermiddagen och kvällen blev något helt annat än planerat igår. Jag vill inte gå in på vad som hänt alltför mycket nu utan det får bli längre fram.. Jag fick åka ambulans in till Karolinska och spendera många timmar där.

Nu är jag i alla fall hemma och mörbultad men ändå på benen. Ingen direkt fara med mig utan är mestadels skärrad och chockad. Tårar har runnit ner för mina kinder hela kvällen igår och jag har vaknat flera gånger i natt. Idag är jag hemma från jobbet men tänkte försöka jobba halvdag imorgon.

Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka slappna av. Längtar så tills
Andreas kommer hem från jobbet för jag vill inte vara själv hemma.







Innebandyfrugan!

Idag är det full rulle, Andreas spelar korplagsturnering i innebandy nästan hela dagen! och jag kommer inta min plats som hejarklack! .. eller något liknande. Jag föreslog att jag kunde ta min an platsen som målvakt men dessvärre var den redan upptagen. Typiskt, eller hur?

Så nu får ni hålla tummarna att dem vinner hela alltihop! För då kommer
jag ha en glad pojkvän resten utav dagen istället för en muttrande surpuppa.


Söndagsfrukost



God morgon alla ni! Igår flängde jag runt lite här, där och överallt så blev inte mycket skrivet.
Imorse fick vi faktiskt sova till omkring halv nio! Och för första gången på länge var mitt hjärta uppe och tassade före mig.
Som resulterade i att det var jag som fick frukosten serverad den här morgonen. Kände mig som en liten prinsessa.

Det var som sagt städdag i vår förening igår och vi var på plats och bidrog med en ren tvättstuga! Under eftermiddagen var jag ut en sväng till mitt fina troll och myste. Det var ett sjuhelsike väder där ute igår så ingen ridtur men en ordentlig rykt fick han minsann.

På kvällen blev det en tur till Christina och Håkan för grillning. Hade en trevlig kväll med härligt sällskap!
Kom hem inte alltför sent eftersom vi skulle upp någorlunda tidigt idag och som ni vet är tio-elva som mitt i natten för min del. Och mycket riktigt slockande jag som på sekunden när vi satte oss i bilen hem.






Städdag i föreningen!

En kort uppdatering här om förmiddagens sysselsättning, nämligen en städdag i vår fina förening! Och duktiga som vi är måste vi såklart vara med. Så ut i rusket vid tio med stövlarna på och skriva upp oss på listan för städning. Jag fick välja område, och det blev att Andreas å jag städade tvättstugan från golv till tak. Rengjorde alla ventilationsfilter, sopade damm från taket, torkade precis överallt. Jag låg uppe på torkskåpen och gnuggade, under maskiner och älsklingen tvättade fönster. Rent blev de minsann!

Sen smet vi in till oss och började storstäda här med. Typiskt mig att få ett ryck och börja röja!







Tuffa dagar!

Jag känner mig så kass som inte uppdaterat här på över en dag! Men anledningen är att jag har varit helt slut på kvällarna. När jag kom hem från jobbet och stallet i onsdags la jag mig i soffan med huvudet i Andreas knä och tvärslockna i två timmar. Sen väckte han mig så jag fick gå och lägga mig. Men ändå var jag lika färdig morgonen efter. De har varit full fart för mig och orken att ens slå igång datorn har inte funnits. Men det ska bli bättring igen, jag lovar!

Ska försöka mig på en ganska lugn helg åtminstone! Har mitt lilla troll båda dagarna nu så ska varva ner några grader. Till veckan händer nämligen någonting spännande! Är upp över öronen glad och känner att en stor tyngd ramlad av mina axlar eller snarare en sten fallit från hjärta.

Ikväll ligger vi här hemma i soffan, som en hög bland kuddar och filtar! Och jag har gått hela veckan å små längtat efter fredag för då är det fredagsgodis! Som ni vet är det bara godis ibland och då på helgerna här hemma för att lyxa till de, och det gör att man längtar lite extra! Helt underbart att de är fredag idag!






Reality, I'm back!

Kände mig lite piggare idag så for iväg till jobbet. Jag är expert på att dra igång för tidigt men de gick galant, dock tog energin helt slut omkring lunch men är näst intill återställt åtminstone! Igår hade jag tänk stanna hemma en dag till. Fast efter mycket funderande insåg jag att jag var mycket piggare och att de mestadels var psykiskt som i så fall skulle hålla mig kvar hemma. Att jag helt enkelt inte ville vara på jobbet. Den senaste tiden har de varit jobbigare än vanligt och jobbet har tagit precis all min energi. Men det gäller att tänka på sina egna starka sidor, vad som är bra hos en själv och inte ens bry sig. Lättare sagt än gjort?

Det har ekat lite tomt här idag men kompensation för det kommer!







Krya krya krya

Här hemma ligger sjuklingen och drar. Jajemen, är fortfarande inte på topp och har tillbringat hela förmiddagen i sängen. Blir nästan tokig på att bara ligga nerbäddad trots att jag inte har orken till så mycket mer. Har kikat på ett avsnitt Beverly Hills nu på morgonen från femte säsongen. Min fina överraskade mig med den igår kväll och han kunde inte ha valt ett bättre tillfälle ♥ Men det gäller att snåla på avsnitten, annars tar de slut så fort.

Vilka serier följer ni? Har ni några att rekommendera när jag sett klart även denna?

Det verkar vara fint väder ute idag med så funderar på att dra på mig mjukiskläderna och sätta mig på uteplatsen med en bok. För sova kan jag inte göra mer nu! Önskar jag kunde bli piggare för jag ogillar att bara vara hemma såhär!








Vitaminer i stora lass



Trots att jag äter mycket vitaminer och varierad kost boostar jag kroppen lite extra nu i hopp om att krya och vara på benen fortare. Om de funkar vet jag inte men att få i sig de gick ganska enkelt. Tackar för att aptiten är någorlunda i sin ordning eller snarare en magen som kurrar bestämt emellanåt när det är dags för påfyllning!







Sjukstuga

Måndagen blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Vaknade med världens huvudvärk men tänkte att de går nog över så fort jag kommit till jobbet och fått börja röra på mig. Men ju längre in på dagen vi kom desto sämre mådde jag. Att trycka i min alvedon gjorde inte heller saken bättre utan fick åka hem vid tolvtiden från jobbet och lägga mig.

När jag var hemma och var sjuk brukade alltid mamma säga till mig att de blir ingen tv eller dator, är du sjuk ska du sova! Kunde man se på tv eller sitta vid datorn kan man gå i skolan med. Och det hade jag inte protesterat det minsta på om jag fortfarande bott hemma nu. Men det har även gjort att jag försökt vara i skolan eller på jobbet så länge som jag kunnat stå på benen. Gick direkt genom dörren till sängen och slockande på en gång när jag äntligen var hemma. Vaknade några timmar senare av att Andreas traskade runt i lägenheten och kände mig lite piggare till en början men nu har det gått tillbaka. Det är ruskigt fint väder ute och i detta nu skulle jag har skuttat runt på min lilla pålle. Men vad är en bal på slottet..







Min nya upptäckt - färjan

Åh, vad jag tycker det är mysiga att kunna få ta färjan över från Ekerö till vår sida om stan. Det går så smidigt, tar bara tio minuter och inga eviga köer. Igår tog vi turen över på eftermiddagen då det var sådär toppen fint väder. Vi kom dit en stund i förväg och gick in på den lilla söta kiosk som fanns för att unna oss varsin glass! Sen satt vi i solen på båten och njöt lite extra av att bara vara. Har sett till att köpa ett kort med tio turer så att när jag åker i rusningstiderna kan ta färjan och slippa köerna!

Bjuder på en tillgjord bild från båtturen. Ha ha! Trött, lite lagom svettig och belåten!










Kvällens middag



Kvällens middag fick bli så enkel som lax i ugn med olivolja, citronpeppar, salt och färsk vitlök. Till de slängdes en enkel sallad ihop toppad med fetaost! Lätt lagat och perfekt när man inte vill ha något alltför mastigt! Jag är expert på att inte vara sugen på större mål under sommarhalvåret och brukar därför äta mycket paj eller kött/fisk/fågel med matigare sallader. Under dagen äter jag oftast omkring fyra mål som då täcker upp för min lättare middag.






Motion av både häst och pojkvän


Lockade med mig min fina för att spendera eftermiddagen i stallet med mig och han köpte det! Mina grabbar fick en egen stund tillsammans då Andreas for iväg för att hämta in honom medan jag mockade. Och Luckens tyckte det var okej att följa med honom in. Han har alltid varit fäst vid Andreas, fast jag är inte förvånad alls ♥

Sen drog jag iväg mina pojkar på en långpromenad. Det var trollets allra första egna uteritt utan hästsällskap och det gick g a l a n t! Vi tog en sväng förbi sandtaget där han fick klättra, klättra och klättra! En lugn ritt blev helt plötsligt ett träningspass men roligt var de!


Framöver kommer jag längta efter våra uteritter. Att få ge sig iväg en sväng själva och bara lunka på i skogen och galoppera på alla härliga sandstigar! Tidigare har vi bara tagit några korta turer runt alla hagarna och på Täby genom skogen ner till banan. Och nu har han blivit så pass trygg och lugn att vi kan ge oss ut på egen hand. Undra om vi kanske ska ta en vända redan imorgon..








Tidig sovmorgon!

God morgon alla fina! Igår när vi gick och la oss hade jag i tanken att få sova länge, riktigt länge. Men kroppen tyckte inte likadant, den skulle upp till de fina vädret redan vid kvart över sju! Och inte nog med de, en tanke om att tvätta flög förbi och fastnade. Till slut kliade de så mycket i fötterna att jag fick kravla mig upp och lämna kvar en nyvaken pojkvän muttrande bland kuddarna.

Nu har jag kört både en maskin med sängkläder och en med handdukar! Tack och lov att lägenheten är städat annars hade den nog åkt på en omgång den med. Nu sitter jag här och kikar runt efter mer saker att ta mig an! Det ska allt bli en vända upp till gymmet också men inte riktigt ännu.

Och de är så fint väder ute, kommer bli en kanon dag! Allt är nästan utslaget på vår uteplats och det är grönt överallt. Nu längtar jag extra mycket till sommaren och några veckors semester! Nedräkning, bara två månader kvar!

Vad ska ni hitta en så fin dag som denna?







Gottekväll



Här hemma råder det en lugn kväll i soffan. Vi hade tänkt fara in till stan och sysselsätta oss men efter middagen bestämde vi oss för att faktiskt ta det lilla lugna och varva ner. Tror vi båda fortfarande har lite svårt att slappna av så mysa hemma en kväll gör susen. Handlade hem lite naturgodis som lördagssnask och varvar med en stor kopp te och Beverly Hills.

Fick ett sånt sug efter att baka tidigare i eftermiddags så kikade runt lite och hittade massa goa recept. Så till veckan ska här bakas. Har ni något så där ruskigt gott ni vill dela med er av? Eller vet ni några bloggar fulla med recept? Tipsa mig, kan inte ha för många!

Hoppas ni har en fin lördagskväll!






En lördag, inte som alla andra!



Vilken lördag det har varit! Trodde nästan att jag skulle blåsa bort! Solen har stått högt på himlen hela dagen hos oss men nu börjar gråa moln närma sig. Undra om de kan bli regn till kvällen?

Luckens tyckte inte alls om blåsten och visade de genom att rusa runt på banan med huvudet högt. Så efter han halvtimmas bråk och stök med en vinst från mattes sida gav vi oss. Han började fokusera riktigt bra på slutet och man ska ju sluta när man är på topp!

Imorse lät vi bli sovmorgon och steg vi upp sju här hemma. Vi bestämde oss igår kväll för att äta frukost på Sheraton Hotel inne i stan. Vi har båda haft en tuff vecka och tänkte unna oss en lugn och avslappnad stund tillsammans. Just att inte behöva stressa iväg till något. Och vilken frukost vi fick! Satt där i nästan två timmar och åt, pratade och åt lite till. Jag drack några koppar te och Andreas några koppar kaffe. En riktigt fin morgon fick vi! ♥ När vi var mätta och belåtna tog vi en liten promenad innan vi for hem igen.

Stressen har börjat kika fram lite då och då i min vardag numera. Och jag gillar de inte! Stressa la jag av med för ett bra tag sen när jag förstod hur dåligt man mår av de. Men nu har de varit en hel del på senaste tiden. Så jag får ta mig i kragen emellan åt för att inte ryckas med. Ändring och skärpning framöver!






En mammas pojke

Puh! Jag är helt mörbultad efter passet igår och dagens alla aktiviteter. En allt annat än lugn dag på jobbet tog nästan alla krafter jag hade i kroppen och när klockan slog halv tre körde jag iväg mot stallet för en lektion med Margit. Luckens var pigg, det var han! Vi skulle huvudsakligen få jobba i galopp, för att komma över gränsen där han bjuder lite mer själv. Och jag måste erkänna att jag nästan var lika svettig som honom, men vi hade så roligt!

Sedan fick han känna på att gå med friska steg i en samlad samlad trav. Men vad mysig han är när han är koncentrerad! Han har gjort så s t o r a framsteg på bara några få månader. Margit berömmer oss upp över öronen och det motiverar mig att utveckals ännu mer.

Vårt mål är att vi ska starta i vår första dressyrtävling till sommaren! Vad tror ni om de? Min galoppör som dressyrpojke!

Till helgen ska vi fortsätta jobba på de som vi gjorde idag. Får se vem av oss som har mest träningsvärk imorgon! Trollet uppskattade att få komma in och trampa runt i halmen och inte behöva gå ut igen. Så lyxade till de lite extra och smörjde hovarna och la på mystäcket. Även han ska få ha en skön fredagskväll!






Fredag, fredag, fredag!

Tunga ögonlock hade jag fått när jag vaknade, de var riktigt envisa och ville inte ge med sig. Så nu går jag runt här hemma med halvöppna ögon och vacklar. Trots att det varit en kort arbetsvecka har den varit intensiv! Men idag tänker jag rota fram leendet och de skuttiga stegen ur byrån och lämna tunga ögonlock hemma!

Kroppen känns sådär härligt seg men ligger på lut med massa energi. Boxpasset gjorde sitt igår och jag kommer sväva som på moln! Har ju en underbar träningsvärk att se fram emot.

Nu ska jag smaska i mig resten av morgongröten och bege mig mot jobbet. Fredag, här kommer jag!








Jag hjärta biff



Det var ett tag sedan ett middagstips dök upp här inne så rotade fram något riktigt smaskigt!

Här om kvällen serverades dessa smakfulla biffar till middag!
Det här måste vara en utav mina vardagsfavoriter. Enkla att göra och de förvandlas från ett paket köttfärs till lyxbiffar på nolltid. Bara att slänga i precis de kryddor man känner för. En som alltid går hem är fetaost, soltorkad tomat, oregano, färsk basilika, vitlök och sambal. Just de här godingarna hade endast oregano, svartpeppar och chili men toppade listan med en andra plats.






Boxning och gott humör

Just nu kånkar jag runt på en ledlös kropp här hemma. Vilket underbart boxpass jag var med på i eftermiddags! Peter brukar ju hålla något pass i veckan på jobbet och har lovat att dyka upp där jättelänge nu. Så idag bestämde jag mig för att fullfölja mitt löfte och jag fick verkligen äta upp för mina missade pass!

Det är en speciell känsla som rusar genom kroppen när man har haft ett riktigt lyckat träningspass eller löptur! Lyckan spritter i hela kroppen, trots att den inte riktigt orkar det för tillfället så ligger de på lut och vill bara ut!

Det absolut bästa med träningstimman var när jag stod utan partner och då fick försöka brotta ner Peter. Att tillägga, han väger nog nästan dubbel så mycket som jag så ni kan tänka er hur det såg ut. Jag tog i för kung och fosterland, ända ut i tåspetsarna och ilskan var med på ett hörn. Men jag lyckades enbart att rubba honom! Och gud som han skrattade undertiden! Men svettig blev jag, älskar utmaningar!







Min solstråle

Innan jag går och lägger mig för att sova lägger jag upp en bild på mitt absoluta älsklings troll.
En riktig liten solstråle som jag är lyckligt lottad att få ha till min. I sommar fyller han fem år och har redan utvecklats till en underbar liten krabat. Fina underbara häst!






Back to reality

Det märks att vardagsrutinerna smugit sig på i en alltför snabb fart! Och resultatet visar sig genom färre inlägg här inne och en helt slut tös. Jag har nog aldrig varit så trött som jag var när väckarklockan ringde imorse!

Dagen har varit ganska tung och långdragen. Dessutom var vi två man kort på jobbet och det gör verkligen skillnad när man är en sån liten grupp som vi är.. Trots att vi klarar det galant känns det att benen har fått springa en del när dagen börjar närma sig mot sitt slut.

Måste ärlig säga att ikväll har jag ingen lust till någonting. Känner mig ganska nedstämd och vill inget hellre än att mitt hjärta ska komma hem nu så jag kan få gömma mig i hans famn. Vill inte gå in på de alltför mycket nu men det händer en del på jobbet som tar på mig psykiskt. Jag får höra en hel del som rent ut sagt bara gör mig ledsen och näst intill förtvivlad. Hur mycket man än skjuter saker åt sidan så svämmar det till slut över någonstans på vägen och där är jag ikväll.

Så nu tänker jag ta min favoritkudde och krypa ner i sängen framför ett avsnitt Beverly Hills. Hoppas ni får en fin kväll så blir det mer update här imorgon!


Valborg

God morgon! Här ringde väckarklockan vid sju och jag var uppe på stadiga fötter innan jag ens visste ordet av de. Tycker det är ganska skönt att kliva upp tidigt när man är ledig, dagen blir längre och kunna sitta med frukosten i timmar är semesterlyx för mig. Vi var hemma hela kvällen igår och satt på uteplatsen, jätteskönt! Spelade yatzy, åt gott och vägrade gå in när kylan smög fram så drog på oss filtar och myste med varsin kopp te. Blev en ganska tidig kväll eftersom Andreas skulle upp och jobba tidigt!

Hoppas att ni hade en fin Valborg igår. Var det någon som var och såg på en brasa?
















RSS 2.0